Reisverhalen: Nieuw Zeeland Vlag Nieuw Zeeland

De BBH card in New Zealand is erg goed, veel beter dan de VIP. Bij de BBH zijn 300 hostels aangesloten, bij de VIP slechts een fractie daarvan. In het BBH-boekje staat bij elke hostel een ratingin procenten. Deze rating is op basis van bezoekers. Hostels met een percentage van 80% of meer kan je 'blind' reserveren. Die zijn meestal top! Kijk hier.

Wil je in Queenstown wat activiteiten doen als van een brug springen, raften, jetboating, etc...? Bekijk de 'combo'-deals. Sommige pakketten zijn erg voordelig. Daarnaast geven enkele aanbieders bij boekingen via internet extreme kortingen. Wij kregen een '3for2' deal via internet en ronselden in ons hostel de noodzakelijke derde persoon. Uiteindelijk waren er in het hostel zoveel liefhebbers dat we uiteindelijk met zijn 6-en gingen!

De beheerder van The Innlet in Golden Bay - South Island was een beetje raar. Binnen drie minuten na anakomst kwamen al de eerste CIA complot theorieen voorbij zeilen. Hij was wel erg aardig en gaf ons een extreem goede tip: "In New Zealand,donīt change your plans because of the weather. Otherwise you won't do ANYTHING!". Allereerst is het weer vaak slecht, kleed je dus goed. En daarnaast is het weer erg veranderlijk. Het kan 's ochtends stormen en 's middags prachtig zijn.

alle reisverhalen en foto's voor Nieuw Zeeland

Reisfoto Spotlight

Tennyson Inlet - Marlborough Sounds, New Zeeland.
Tennyson Inlet - Marlborough Sounds, New Zeeland. Bekijk groter...

Reisfoto Spotlight

Kaikoura Seal Colony, Nieuw Zeeland.
Kaikoura Seal Colony, Nieuw Zeeland. Bekijk groter...

Kaart en Route

Kaart en route Nieuw Zeeland

De Landen...

De Reizen...